Inschrijven

Het inschrijfsysteem is sinds dit jaar veranderd! De veranderingen laten ons toe om de IT-infrastructuur van Scouts & Gidsen Vlaanderen maximaal te benutten. Hoe de vork in de steel zit vind je in onze handleiding!

Het inschrijvingsgeld bedraagt dit jaar €45.
U vraagt zich natuurlijk af wat er met uw geld gebeurt? Een deel van dit geld (€32), gaat naar Scouts & Gidsen Vlaanderen om uw kind te verzekeren en om de verbondswerking te financieren. Het overige geld gaat naar onze eigen groepskas, dit geld wordt dan gebruikt om spel- en knutselmateriaal aan te kopen zodat we een kwaliteitsvolle werking kunnen aanbieden. Een ander deel wordt op onze spaarrekening geplaatst om indien nodig grotere aankopen te doen zoals tenten, sjorbalken, kisten, etc.
Voor scoutsweekendjes en ons kamp zullen we wel nog apart inschrijvingsgeld vragen, dit bedraagt respectievelijk €20 en €110.

We willen niet dat het lidgeld een drempel is om uw zoon of dochter naar onze scouts te sturen. Voor mensen die het financieël iets moeilijker hebben voorzien wij een aangepast tarief, neem hiervoor contact op met de groepsleiding. Zij zullen hier discreet mee omgaan.

Let op! Heeft uw meerdere kinderen in uw gezin die u wilt inschrijven dan geldt volgende regeling:
1ste kind = €45 ; 2de kind = €42,50 ; 3de kind = €40 ; enz.

Als je een nieuw lid inschrijft moet u het onderstaande formulier invullen, kijk in de handleiding voor de volledige uitleg.
Als je iemand wilt inschrijven die vorig jaar al lid was, dan volg je de handleiding vanaf stap 3.