Uniform

Voor kapoenen vragen we enkel dat ze een groepsdas dragen. Deze is te koop aan het lokaal bij iemand van de leiding voor 7,5 euro. Van de welpen vragen we dat ze naast onze groepsdas ook onze groepstrui dragen, deze is te koop aan het lokaal voor 20 euro. Vanaf de jonggivers vragen we of de leden zich een scoutshemd aanschaffen. Dit geldt dus ook voor Givers, Jins en Leiding.
Een scoutsbroek is dus niet langer nodig voor ons.
Wel hadden we graag dat ieder lid ook een T-shirt van Sint-Lucas draagt, maar hier kunnen we natuurlijk niemand toe verplichten. Een T-shirt kost 15 euro.
Kapoenen en welpen mogen natuurlijk een scoutshemd dragen, maar we verplichten niemand hiertoe.
Kentekens, lintjes en dergelijke kunnen altijd aan het lokaal verkregen worden.

Waar een scouthemd kopen?

1. Bij een van onderstaande Hopper winkels:
  2. Via de Hopper webwinkel www.hopper.be
  3. Informeer achter een 2e handsuniform bij vrienden of kennissen of aan het lokaal.
  4. Via de groepsleiding:
    • Als u de maat van uw zoon of dochter kent geef dan een bestelling op bij iemand van de groepsleiding. Zij zorgen er dan voor dat dit in orde komt.

Als uw zoon of dochter uit zijn of haar hemd is gegroeid mag je dit steeds mee naar de scouts nemen. Misschien dat één van zijn vriendjes er nog een jaar geniet van kan hebben!

Meer info kunt u altijd krijgen bij de leiding of op de ouderavond natuurlijk!

Uniform