Disney avond

15 December   18:00 20:00

Deze avond verdiepen wij ons helemaal in het land van Disney. Lekker genieten van één van die ontelbaar mooie films. Begin al maar na te denken welke het zou kunnen zijn..

Frozen

22 December

Het is weer die tijd van het jaar: cadeautjes, veel eten, lichtjes, een kerstboom, familiefeesten,.. We maken het extra gezellig en bouwen een dik feest!

29 December

Jammer maar helaas, vandaag geen scouts. We zien je graag volgende week terug!!!

3 koningen

05 Januari   14:00 17:00

3 koningen, 3 koningen.. Of waren het er nu meer dan 4? Of 15? Of 30? In ieder geval, wij gaan zingen! Trek je koninklijkste outfit aan en wij gaan op pad.

Winterwandeling

12 Januari   14:00 17:00

Trek je stapschoenen aan want vandaag gaan we een toffe wandeling doen. Alle ouders, familie, vrienden, sympathisanten,... zijn ook van harte welkom! Na een flinke inspanning is er natuurlijk ook een beloning...

Winteractiviteit

19 Januari   14:00 17:00

Vandaag doen we iets heel winters!

Toy Story

26 Januari   14:00 17:00

Al het speelgoed van Andy zit vol met leven maar weten jullie wat ze doen als Andy er aan komt? Wij gaan net zoals hen ons zo goed mogelijk verstoppen voor Andy terwijl we Woody helpen!

Nieuwe werknemers in disneyland

02 Februari   14:00 17:00

Vandaag gaan we nieuwe werknemers (de Jins) testen die misschien in onze Disneywereld zouden komen werken. Benieuwd met wat voor activiteit zij ons zullen verrassen!

Cars

09 Februari   14:00 17:00

Vrrrooeeeeemmmmmm... Misschien niet met een auto maar wij gaan ook sneller dan het licht vandaag! Iedereen mag zijn of haar voorwerpen met wieltjes (bv. fiets, skateboard, rolschaatsen, step,...) meenemen want vandaag is alles op wieltjes. Let's rock and ROLL!

Bicky Cola

16 Februari   18:00 20:00

Laten we onze dansbenen nog eens goed los gooien vanavond. We zullen eens laten zien wat voor feestbeesten die welpen zijn! Of als je voorstander bent van iets rustiger, kom er gewoon eentje drinken. Geniet van de sfeer EN onze BUITENGEWONE SUPER DELUXE MEGA LEKKERE bicky burgers!!! Blijkbaar komen de beste DJ's ter wereld!

Pirates of the Carribian

23 Februari   14:00 17:00

Smokkelen kunnen piraten als de beste. We zullen vandaag eens zien wie er een echte piraat is of zelfs nog beter (als dat bestaat).

Inside out

02 Maart   14:00 17:00

Gelukkig? Verdrietig? Boos? Verliefd? Het maakt allemaal niet uit. Vandaag worden we echte meesters in (bijna) alles.

Het regent gehaktballen

09 Maart   14:00 17:00

(W)eten, (w)eten en nog eens (w)eten. Wie moet het meeste (w)eten? Wie moet het miste (w)eten? Gaat kennis door de maag? Of zijn het juist vijanden? Vandaag is de ultieme beproeving.

16 Maart

Traantjes, heeeeel veel traantjes want vandaag is het geen scouts. Maar niet (te hard) getreurd, we zijn er volgende week terug!

Incredibles

23 Maart   14:00 17:00

Alles draait vandaag om sport. Trek je favoriete sport outfit aan en we gaan er voor de volle 200% voor!

Ratatouille

30 Maart   10:00 17:00

Een extra lange activiteit want vandaag gaan we lekker (primitief) koken. Waar zijn die masterchefs?

Wreck it Ralph

06 April   14:00 17:00

Ralph moet heel de wereld alleen trotseren, wij gaan hem daar vandaag een handje bij helpen!

13 April

Wij wensen iedereen een vrolijk pasen, geniet ervan!

Gouwweekend

19 April

Wij gaan op weekend. Meer info via mail! Het wordt super tof, dat kunnen we al vertellen!

Leidingsswitch

27 April   14:00 17:00

We schudden alles eens door elkaar en we beginnen met de leidingsploeg. Benieuwd welke leiding er vandaag jullie leiding is? Spanneeeeeeend!

Monsters & co

04 Mei   14:00 17:00

Monsters maken zich graag vuil en wij ook! Trek je slechte kleren aan (lees: kleren die nadien gerust mogen worden weggegooid door blijvende vlekken of onaangename geurtjes)

Vaiana

11 Mei   14:00 17:00

Water, overal water. Laten we die wereld vandaag verder verkennen. Ps: het kan vandaag wel eens nat worden!

Slotactiviteit

18 Mei   10:00 17:00

De laatste activiteit van het jaar staat voor de deur. Extra hard genieten van de scouts zodat we er tegen aan kunnen tot het kamp begint!