Locatie kamp 2019

Het adres dat op de brief staat is het postadres. De locatie is beter te vinden in de buurt van Zandstraat 34 3670 Meeuwen-Gruitrode locatie kamp

Kamp 2019

Alle info over het kamp vindt u hier.

Feedback Website

1 jaar geleden hebben we onze site in een nieuw jasje gestoken. We hadden graag je mening en eventuele bemerkingen i.v.m. de nieuwe site van u gehoord. Zo kunnen wij deze constant toepassen om u surf ervaring te verbeteren. Feedback formulier

gepost door: Stijn

Wat is Trooper?

logo trooper

• Een nieuw concept
  • Een extraatje voor je favoriete jeugdbeweging
  • Geen extra werk

Nog niet helemaal duidelijk?

Het is een website die ervoor kan zorgen dat bij elke online aankoop die jullie doen een klein bedrag naar Scouts Sint-Lucas gaat. Natuurlijk moeten jullie hier niet voor bijbetalen of dergelijke.

Wat moeten jullie dan wel doen?

Telkens als je iets online wil aankopen, ga je eerst naar www.trooper.be dan klik je op de knop ‘Zoek jouw vereniging’. Daar typ je in de zoekbalk Scouts Sint-Lucas Turnhout. Onze pagina verschijnt dan als enige op je scherm, als je dan op ons logo of onze naam eronder doorklikt, wordt je doorverwezen naar een pagina met alle online webshops. Daar zoek je dan de webshop waarop je iets wil bestellen. Klik dan op het logo van de webshop en je wordt naar hun website doorverwezen. Vanaf nu zijn alle stappen hetzelfde die je anders ook zou doen. Ook bij de betaling wordt er niets over Trooper of Scouts Sint-Lucas vermeld.

En klaar is kees, met slechts een paar extra stappen, kan je onze Scouts een aardig handje helpen.