Gezelschapspelletjesavond

22 December   17:30 20:00

Wat wordt dit een gezellige avond. We gaan met alle kapoenen verschillende gezelschapsspelletjes spelen. Jullie worden van half 6 tot 8 aan de lokalen verwacht en mogen zeker zelf ook spelletjes meenemen.

Geen scouts

29 December

Jammer, geen scouts vandaag. Geniet maar lekker van de vakantie en van het nieuwe jaar dat op komst is!

Winterwandeling

12 Januari   14:00 17:00

Vandaag maken we een leuke tocht die het oudercomité speciaal voor ons in elkaar heeft gestoken. Alle mama’s, papa’s, honden en de rest van de familie mag mee komen wandelen. Meer info volgt nog.

Winteractiviteit

19 Januari   14:00 17:00

Omdat de oudste leiding hele grote toetsen hebben, heeft de jongste leiding een super leuke winteractiviteit in elkaar gestoken voor heel de scouts! Zoals gewoonlijk worden jullie van 2 tot 5 naar de lokalen komen, tenzij er andere informatie in de mail vermeld is.

Swingpaleis

26 Januari   14:00 17:00

Haal al jullie muziek kennis al maar boven, want vandaag spelen we swingpaleis! Een spel met veel swingen en zingen. We zien jullie om 2 uur aan de lokalen en worden om 5 uur terug opgehaald.

Reis rond de wereld

02 Februari   14:00 17:00

Vandaag reizen we heel de wereld rond. Wie kent er de cultuur van andere landen. Wie weet hoe je spelletjes in China of in Marokko speelt? Wie verovert heel de wereld? We komen het allemaal te van 2 tot 5 op de lokalen voor het grote wereldveroveringsspel.

Knikkerbaan bouwen

09 Februari   14:00 17:00

Haal allemaal jullie creatieve geest maar naar boven. We gaan een knikkerbaan maken in de natuur! De leiding is heel benieuwd hoe de kapoenen het gaan aanpakken. We zullen het zien om 2 uur op de lokalen en om 5 uur zullen al onze knikkers naar beneden gerold zijn.

Bicky cola

16 Februari   18:00 20:00

Joepie!! Het leukste feestje van het jaar komt er weer aan!! IEDEREEN is welkom vanaf 6 uur in de futur voor onze geweldige kinderfuif. Vriendjes en vriendinnetjes mogen allemaal mee dus verspreid het maar op school! Om 8 uur mogen jullie weer naar huis zodat om 9 uur de volwassene fuif kan beginnen.