Hoe inschrijven

-> Als je een nieuw lid inschrijft:
Dan moet je het onderstaande (onderaan de pagina) formulier invullen en de handleiding volgen vanaf stap 2 OF vanaf stap 1 als je het formulier niet invult.
Dit formulier kan je ook terugvinden onder "documenten => inschrijven" .

-> Als je iemand wilt inschrijven die vorig jaar al lid was:
Opnieuw inschrijven is niet nodig, je blijft automatisch lid, je moet dus het onderstaande formulier niet meer invullen,
maar controleer wel je of je gegevens nog kloppen en of je medische steekkaart nog in orde is door in te loggen op groepsadministratie .
Aarzel zeker niet om de groepsleiding een berichtje te sturen moest je het lidnummer van je zoon of dochter kwijt zijn ;)

Proberen? Dat kan zeker!

Als je nog niet helemaal overtuigd bent dat scouts iets voor jou is, kan je zeker volledig vrijblijvend eens komen proberen!!
Welke toffe activiteiten we elke week voorzien, kan je altijd terugvinden onder 'activiteiten'
Na drie keer proberen vragen we wel om in te schrijven, zo ben je op de scouts ook altijd verzekerd.
Als je nog niet zo goed weet wat scouts precies is of waar scouts voor staat, aarzel dan zeker niet om ons een berichtje te sturen of om iemand van de leiding aan te spreken voor of na een activiteit ;-)

Lidgeld

Het inschrijvingsgeld bedraagt dit jaar €45 (ons rekeningnummer is: BE64 9731 4312 5352).
Let op! Heeft uw meerdere kinderen in uw gezin die u wilt inschrijven dan geldt volgende regeling:
1ste kind = €45 ; 2de kind = €42,50 ; 3de kind = €40 ; enz.

Gelieve het inschrijvingsgeld met volgende mededeling te storten: Inschrijvingsgeld – “Naam kind” – Tak (bv. Kapoenen)

U vraagt zich natuurlijk af wat er met uw geld gebeurt? Een deel van dit geld (€33,60), gaat naar Scouts & Gidsen Vlaanderen om uw kind te verzekeren en om de verbondswerking te financieren. Het overige geld gaat naar onze eigen groepskas, dit geld wordt dan gebruikt om spel- en knutselmateriaal aan te kopen zodat we een kwaliteitsvolle werking kunnen aanbieden. Een ander deel wordt op onze spaarrekening geplaatst om indien nodig grotere aankopen te doen zoals tenten, sjorbalken, kisten, etc.
Voor scoutsweekendjes en ons kamp zullen we wel nog apart inschrijvingsgeld vragen, dit bedraagt respectievelijk €20 en €120. We vragen ervoor om dit over te schrijven naar de takkas van de desbetreffende tak.

Scouting op maat

We willen niet dat het lidgeld een drempel is om uw zoon of dochter naar onze scouts te sturen. Voor mensen die het financieël iets moeilijker hebben voorzien wij een aangepast tarief. Als je hier graag gebruik zou van willen maken, kan je het vakje 'verminderd lidgeld' aanduiden op het formulier hieronder of een berichtje sturen naar de groepsleiding. Zij zullen hier discreet mee omgaan.

aangepaste tarieven

scouting-op-maat