Hoe inschrijven

Ben je nieuw bij ons?

Vul dan onderstaande (onderaan de pagina) formulier in en volg de handleiding vanaf stap 2 OF vanaf stap 1 als je het formulier niet invult.
Deze handleiding kan je ook terugvinden onder "documenten => inschrijven" .

Was je vorig jaar al lid?

Opnieuw inschrijven is niet nodig, je blijft automatisch lid, je moet dus het onderstaande formulier niet meer invullen.
Controleer wel even of je gegevens nog kloppen en of je medische steekkaart nog in orde is door in te loggen op groepsadministratie.
Aarzel zeker niet om de groepsleiding een berichtje te sturen moest je het lidnummer van je zoon of dochter kwijt zijn ;)

Proberen? Dat kan zeker!

Als je nog niet helemaal overtuigd bent dat scouts iets voor jou is, kan je zeker volledig vrijblijvend eens komen proberen!!
Welke toffe activiteiten we elke week voorzien, kan je altijd terugvinden onder 'activiteiten'
Na drie keer proberen vragen we wel om in te schrijven, zo ben je op de scouts ook altijd verzekerd.
Als je nog niet zo goed weet wat scouts precies is of waar scouts voor staat, aarzel dan zeker niet om ons een berichtje te sturen of om iemand van de leiding aan te spreken voor of na een activiteit ;-)

Lidgeld

Het inschrijvingsgeld bedraagt dit jaar €45.

Heb je meerdere kinderen die je graag zou willen inschrijven dan geldt volgende regeling:
1ste kind = €45 ; 2de kind = €42,50 ; 3de kind = €40 ; enz.

Je mag dit overschrijven op rekeningnummer: BE49 7330 6337 4271 met onderstaande mededeling:
Inschrijvingsgeld – “Naam kind” – Tak (bv. Kapoenen)
(opgelet: we hebben sinds kort een nieuw rekeningnummer, vergeet dit zeker niet aan te passen!)

Je vraagt je natuurlijk af wat er met je geld gebeurt? Een deel van dit geld (€33,60), gaat naar Scouts & Gidsen Vlaanderen om je kind te verzekeren en om de verbondswerking te financieren. Het overige geld gaat naar onze eigen groepskas, dit geld wordt dan gebruikt om spel- en knutselmateriaal aan te kopen zodat we een kwaliteitsvolle werking kunnen aanbieden. Een ander deel wordt op onze spaarrekening geplaatst om indien nodig grotere aankopen te doen zoals tenten, sjorbalken, kisten, etc.
Voor scoutsweekendjes en ons kamp zullen we wel nog apart inschrijvingsgeld vragen, dit bedraagt respectievelijk €20 en €120. Dit mag je ook altijd overschrijven naar het groepsrekeningnummer.

Scouting op maat

scouting-op-maat

We willen niet dat het lidgeld een drempel is om je zoon of dochter naar onze scouts te sturen. Voor mensen die het financieël iets moeilijker hebben voorzien wij een aangepast tarief. Als je hier graag gebruik zou van willen maken, kan je het vakje 'verminderd lidgeld' aanduiden op het formulier hieronder of een berichtje sturen naar de groepsleiding. Zij zullen hier discreet mee omgaan.

aangepaste tarieven

• inschrijvingsgeld: €15
  • weekend: €7
  • kamp: €40
  • Hopper: Als je in een Hopper winkel je lidkaart toont, zal je ook daar gebruik kunnen maken van een aangepast tarief
    • hemd: -60%
    • broek, rok, trui: -50%

UiTPAS

Meer info komt er binnenkort aan!