Oudercomité

Wat doet het oudercomité?

Het oudercomité is oorspronkelijk opgericht als een link tussen ouders en leiding. Wanneer ouders met een probleem zitten, is het misschien voor hen gemakkelijker erover te praten met andere ouders. Het oudercomité is het orgaan waarlangs dit kan worden doorgespeeld aan de leiding.

Verder heeft het oudercomité niet zozeer een leidinggevende, dan wel een adviserende en ondersteunende functie. Ze geven ons feedback over onze activiteiten, tips wat we anders en beter zouden kunnen doen. Scouting is in eerste instantie een werking voor jongeren door jongeren, maar dit sluit niet uit dat een beetje hulp van mensen met wat meer ervaring af en toe wel welkom is. Ook organiseert het oudercomité ieder jaar een activiteit voor leden, leiding, ouders en sympathisanten van Scouts Sint-Lucas.

Wilt u als ouder meewerken aan onze scouts?

Neem dan contact op met Steven Jacobs via een van onderstaande gegevens.

Steven Jacobs
Stoktstestraat 56