Corona virus

Beste ouders en leden

Zoals jullie waarschijnlijk ook al hebben vernomen, heeft de stad Turnhout vandaag beslist om verregaande maatregelen te nemen om de verspreiding van het Coronavirus zo goed en zo kwaad als mogelijk te beperken. Dit houdt ook in dat o.a. alle jeugdverenigingen hun werkingen moeten stopzetten.

Wij moeten dan ook met pijn in het hart mededelen dat het vanaf nu tot ten minste 18 mei geen scoutsactiviteit is. Omdat ons groepsweekend ook in die periode valt, zijn wij ook genoodzaakt om dit te cancelen. Moest je je zoon/dochter al ingeschreven hebben en het daarbij horende inschrijvingsgeld al hebben betaald, krijg je dit volledig teruggestort!

Zodra er iets aan de situatie verandert, houden wij jullie op de hoogte!!

Als je nog met vragen zit, aarzel dan zeker niet om me een berichtje te sturen.

gepost door: Gijs

Wat is Trooper?

logo trooper

• Een nieuw concept
  • Een extraatje voor je favoriete jeugdbeweging
  • Geen extra werk

Nog niet helemaal duidelijk?

Het is een website die ervoor kan zorgen dat bij elke online aankoop die jullie doen een klein bedrag naar Scouts Sint-Lucas gaat. Natuurlijk moeten jullie hier niet voor bijbetalen of dergelijke.

Wat moeten jullie dan wel doen?

Telkens als je iets online wil aankopen, ga je eerst naar www.trooper.be dan klik je op de knop ‘Zoek jouw vereniging’. Daar typ je in de zoekbalk Scouts Sint-Lucas Turnhout. Onze pagina verschijnt dan als enige op je scherm, als je dan op ons logo of onze naam eronder doorklikt, wordt je doorverwezen naar een pagina met alle online webshops. Daar zoek je dan de webshop waarop je iets wil bestellen. Klik dan op het logo van de webshop en je wordt naar hun website doorverwezen. Vanaf nu zijn alle stappen hetzelfde die je anders ook zou doen. Ook bij de betaling wordt er niets over Trooper of Scouts Sint-Lucas vermeld.

En klaar is kees, met slechts een paar extra stappen, kan je onze Scouts een aardig handje helpen.

gepost door: Stijn