Spaghetti avond 9/11

• Een avond georganiseerd door givers, jins en leiding
  • Verse spaghettisaus gemaakt door de stam
  • Een avond waarop u niet moet koken
  • De kans om de huidige leiding aan het werk te zien

Inschrijvingen

Als uw zoon/ dochter ’s avonds meehelpt dient die ook ingeschreven te worden.

Inschrijvingsformulier

Zet je op aanwezig.

FamilieBBQ 21/09

Zoals vorig jaar organiseert scouts Sint-Lucas weer een familiedag!! MAAR dit jaar voegen we er een barbecue aan toe !!

We verwelkomen IEDEREEN deze dag om bij ons spelletjes te komen spelen en/of daarna kan je mee smullen van de barbecue!!!

Tijdsschema

15u00: Spelletjes Er zullen verschillende kraampjes opgesteld staan! Met een gratis stempelkaart kan je super hard meespelen!! Een volle stempelkaart kan je achteraf inruilen voor een lekker drankje!

17u00: Voetbalwedstrijd - We dagen jullie (ouders, leden, sympathisanten,…) uit om een voetbalwedstrijd te winnen tegen de leiding!

18u00: BBQ - Vanaf 18u kan je komen smullen van de BBQ! ??? OPGELET: voor de barbecue vragen wij u om op voorhand in te schrijven via onderstaande link.

Inschrijflink

Wij kijken er al super hard naar uit!

De leiding en oudercomité van scouts Sint-Lucas

Wat is Trooper?

logo trooper

• Een nieuw concept
  • Een extraatje voor je favoriete jeugdbeweging
  • Geen extra werk

Nog niet helemaal duidelijk?

Het is een website die ervoor kan zorgen dat bij elke online aankoop die jullie doen een klein bedrag naar Scouts Sint-Lucas gaat. Natuurlijk moeten jullie hier niet voor bijbetalen of dergelijke.

Wat moeten jullie dan wel doen?

Telkens als je iets online wil aankopen, ga je eerst naar www.trooper.be dan klik je op de knop ‘Zoek jouw vereniging’. Daar typ je in de zoekbalk Scouts Sint-Lucas Turnhout. Onze pagina verschijnt dan als enige op je scherm, als je dan op ons logo of onze naam eronder doorklikt, wordt je doorverwezen naar een pagina met alle online webshops. Daar zoek je dan de webshop waarop je iets wil bestellen. Klik dan op het logo van de webshop en je wordt naar hun website doorverwezen. Vanaf nu zijn alle stappen hetzelfde die je anders ook zou doen. Ook bij de betaling wordt er niets over Trooper of Scouts Sint-Lucas vermeld.

En klaar is kees, met slechts een paar extra stappen, kan je onze Scouts een aardig handje helpen.